Řemesla regionu pro děti - nabídka pro letní měsíce 2021 (MAP Jablonecko II)

24.06.2021 13:34

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, vážení pedagogové, vážení lektoři,

 
rádi bychom Vám nabídli možnost doplnění příměstských i výjezdních táborů a programů školek a na léto 2021. V létě pořádáme formou workshopů představení řemesel regionu. Zde si žáci mohou vyzkoušet práci se železem, sklem či korálky. 
 
Nabídka je omezená na 200 dětí na jednotlivou dílnu, proto se prosím hlaste co nejdříve. Garantem workshopů je Šárka Hofrichterová. Případné dotazy můžete obracet přímo na ní -  atelierhofka@gmail.com,  775 103 367.
 
ZDE je tabulka, kde se můžete hlásit na konkrétní termíny workshopů, které vás zaujmou. 
 
Doporučuji prostudovat LETÁKY (ke každému řemeslu jsou 3 stránky), jsou zde doporučena také jiná místa ke shlédnutí/návštěvě. Je nutné ověřit doporučené vlak./bus. spoje - DOPRAVU na místo. O prázdninách se může provoz měnit. 
 
Ať se všem výlety za ŘEMESLY líbí a vydaří se výletníkům  počasí!
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, prosím zavolejte mi 775 103 367
Šárka Hofrichterová.
 

Více informací o řemeslech naleznete v přiložené pozvánce.  

 

Prosím o distribuci zájemcům.  

 

Sledujte akce a informace nejen o projektu na Facebooku: MAP@JABLONECKO

Událost je realizována Domovem dětí a mládeže a střediskem volného času Vikýř v Jablonci nad Nisou v rámci projektu MAP Jablonecko II.
Realizátorem projektu je Místní akční skupina Podještědí s hlavním partnerem Domovem dětí a mládeže a střediskem volného času Vikýř v Jablonci nad Nisou. Projekt je podporován Magistrátem města Jablonce nad Nisou.